SPELNINGAR 2023

 

80-TALSNATT VAXHOLM

12.08.2023, 21.30

Välkommen till årets roligaste sommarfest på Badholmen i Vaxholm!
Njut skärgården, sommaren, god mat och när flera av de mest ikoniska artisterna från 80-talet intar scenen och skapar en otrolig feststämning. Ta med dina vänner och dansa hela natten lång.

Live-artister: Lili & Susie, Herreys & Suzzie Tapper
DJ: Danne Machmar
Musiker: Gitarristen Bosse Lindmark

 

Badholmen Vaxholm

 


80-TALSNATT GYSINGE

7.07.2023, insläpp från kl 18.00

Vi presenterar 80-tals natt, med artister som Lili & Susie, Sussi Tapper, Herreys, Tommy Ekman, DJ och ett härligt band!
Showen 80-talsnatt är en resa genom ett fantastiskt årtionde där originalhitsen avlöser varandra i glädje, allsång och nostalgi!
DJ värmer upp publiken med de bästa 80-talslåtarna.
Artisterna bjuder på hits som Oh Mama, Diggi-Loo Diggi-Ley, Vill ha dig, fram till en final med alla artister på scenen. Från scenen delas priser ut till bästa 80-tals outfit. DJ fortsätter därefter 80-talsruset med fler härliga hits från ett oförglömligt årtionde.

Gysinge ligger 5 mil söder om Gävle, och 8 mil norr om Uppsala. Välkommen till en oförglömlig kväll i Gysinge Herrgårds spektakulära miljö.

GYSINGE Herrgård

 

SPELNINGAR 2022


80-TALSNATT

Lördag, 12.11.2022, 20:00 – 01:00

En helkväll i 80-talets tecken där några av de största svenska stjärnorna från just det decenniet uppträder tillsammans på scenen.

LILI & SUSIE: Systrarna Päivärinta är äntligen tillbaka i Finspång igen och med sig har de sin stora hitkatalog med hits som Oh Mama, Okey Okey, Bara Du & Jag & We were only dancing m.m.
ANKIE BAGGER: Ankie som först slog igenom som dansare åt Lili & Susie fick ju ett gäng hits främst i slutet av 80-talet med låtar som People say it’s in the air, Where were you last night & Kiss-covern I was made for loving you.
SUZZIE TAPPER: Suzzie frontade i gruppen Suzzies Orkester och hade en av 80-talets stora hits med låten Dansar i månen sken. Men även låtar som Man kan äga & Vill inte förlora dig m.m. var stora hits.
MICKE SYD (GYLLENE TIDER): Micke Andersson, eller Micke Syd som han är mer känd som är ju en av medlemmarna av det legendariska bandet GYLLENE TIDER. Räkna med att ni får höra en & en annan Gyllene hit under kvällen.

Dansgolvet är öppet både innan & efter konserten med DJ PEDRO som givetvis bara lirar 80-tals hits. Pedro, en av Östergötlands mest flitiga DJ’s är känd för att ”hitbomba” & alltid ha ett fullt dansgolv.

Förköp finns via Tickster.se och kostar 295:- (inkl. serviceavgift & garderob).
Boka gärna bord i restaurangen innan festen: 0122-772030
18-årsgräns

HUGO Finspång, Bergslagsvägen 29, Finspång

***

Tillsammans mot ALS

Söndag, 23.10.2022, 14:00 – 16:45

Den 23/10 anordnar vi en konsert i samarbete med Thord Seger för att uppmärksamma, stödja forskningen och drabbade av den idag obotliga dödliga sjukdomen ALS. Intäkterna från insamlingen och biljettförsäljningen går till forskning om ALS, genom Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning.

På scenen Micke Syd (Gyllene Tider) Lili & Susie, Bröderna Rongedal och Suzzie Tapper live med Mats Tärnfors/keyboard, Bosse Lindmark/gitarr och sång, Owe Eriksson/bas och som konferencier Suzanne Axell. Ljud/ljus teknik Einar Steen, Streaming E11EVEN.

Genom att donera 250 kronor får du en biljett. Pengarna går till stöd och forskning för att bekämpa och bota sjukdomen ALS. Observera att antalet biljetter är begränsat. Först till kvarn.

 

Biograf Murgrönan Biograf Murgrönan, SÄBY TORG 18, 144 30 Rönninge

Biljetter från 250,00 SEK

***

80-TALSNATT DJURÖNÄSET

Fredag, 15.7.2022, 19:00

Klackarna i taket, snyggaste stassen på och gör dig redo för härlig fest. Den 15 juli intar showen 80-talsnatt Folkparkscenen på Djurönäset! Sommaren skönaste nostalgikväll laddad med kärlek, glädje och odödliga hits framförda av några av 80-talets hetaste originalartister!

Följ med på en resa från 80-talet till idag med Lili & Susie , Micke Syd, Herreys, Suzzie Tapper och Ankie Bagger som backas upp av ett av Sveriges bästa liveband The Playboys! För dansgolvet ansvarar DJ Peter Siepen som kommer att spela de största hitsen från ett odödligt decennium.

Bästa 80-talsoutfit får såklart ett härligt pris och koras under kvällen!

Så boka in sommaren skönaste 80-talsparty med vänner och familj och njut av vår underbara skärgård i genuin Folkparksmiljö!

Hit till Djurönäset tar det bara 43 minuter med bil/buss från Stockholm. Fri parkering. PS. Det går SL-buss, direktlinje (433/434) från Slussen, hela vägen till hållplats Djurönäset.

LÄNK TILL DJURÖNÄSET

 

***

Beslutpodden #56 Suzzie Tapper – En röst som berör

4.4.2022

Möt Suzzie Tapper, en röst som berör – i dubbel bemärkelse, i ett varmt samtal om musik, hennes tid som sångerska i Suzzies orkester, 80-talet, hur livet vände efter en sjukdomsdiagnos, hur hon gett unga med Parkinson ett sammanhang och om vägen tillbaka till ett nytt liv och en karriär som soloartist.

Länk till Beslutpodden – Riabacke&co

***

BingoLotto med Lili & Susie

6.3.2022, 18:00 – TV 4

”Efter drygt 35 i år musiksveriges trogna tjänst har popduon Lili & Susie, bestående av systrarna Lili och Susie Päivärinta, etablerat sig som en av de största genom tiderna. Den 6 mars 2022, kl. 18.00 i TV4, bjuder de tillsammans med den kritikerrosade låtskrivaren och popartisten Suzzie Tapper på pop-magi i BingoLotto!”. Lili & Susie har allt som oftast något på gång. I november släppte de den egenkomponerade singeln ”Drömmar” tillsammans med Suzzie Tapper.

Länk till Bingolotto

 

 

***

 

SPELNINGAR 2021


Tillbaka till 80-talet –  SILJA GALAXY

Lördag, 13.11.2021, 18:00 – Söndag, 14.11.2021, 18:00
Silja Line Galaxy, Stockholm
FB LÄNK

Produced by Tillbakatill80talet

TILLBAKA TILL 80-TALET! Sveriges största 80-talsfest! (Nytt/flyttat datum – köpta biljetter har flyttats om ni inte valt annat alternativ)
Äntligen lättar succén Tillbaka till 80-talet ankare!
– Efter slutsålda konserter på anrika Göta Lejon i Stockholm och 2 gigantiska endagsfestivaler på Zinkensdamms IP flyttar succén TILLBAKA TILL 80-TALET ut på Östersjön.
Lördag 13 November 2021, vaccinerade och friska samlas vi på Östersjöns bästa kryssningsfartyg Silja Galaxy för en 23-timmars kryssning med musiken, stämningen och energin från 80-talet.
Live på scen kan ni se The Sounds of BONEY M, KEE MARCELLO, MAGNUM BONUM, SUZZIE TAPPER (SUZZIES ORKESTER); TOMMY EKMAN (STYLE), TONE NORUM, ATTACK-OOA HELA NATTEN, FACTORY, LASSE LINDBOM och BLACK JACK.
CLAES ”CLABBE” AF GEIJERSTAM lotsar oss genom kvällen med sitt RAKT ÖVER DISC i full fart.
I pianobaren och restauranger har vi EDDIE OLIVA som underhåller i sann italiensk anda och glädje. Där kan ni även möte 80-tals-ikonen.
Ni kan dansa till legendariska Black Jack!
23 timmar 80-tal på Östersjöns finaste fartyg med andra ord!
– Och självklart får ni komma i era bästa 80-talskläder för att sätta en extra färgklick på kryssningen, bästa outfit kommer att belönas!
Så KOM OCH VÄRM DIG, DANSA I MÅNENS SKEN till ROCK THE NIGHT, OOA HELA NATTEN EFTER PLUGGET, VILL HA DIG med lite FANTASI mellan DOVER OCH CALAIS, ALLT SOM JAG KÄNNER är DADDY COOL och RASPUTIN på SKATEBOARD tillsammans med SUNNY och snart är det THE FINAL COUNTDOWN till höstens lyckligaste fest,
TILLBAKA TILL 80-TALET PÅ SILJA GALAXY, LÖRDAG 13 NOVEMBER 2021.
DJ: Clabbe – Rakt över disc
Pianobar: Eddie Oliva
Band: Daltons
Dans: Black Jack

***

 

SPELNINGAR 2020


Tillbaka till 80-talet –  SILJA GALAXY

Lördag, 21.11.2020, 17:30 – Söndag, 22.11.2020, 18:30 – TYVÄRR INSTÄLLT på grund av Corona!
Silja Line Galaxy, Stockholm
FB LÄNK

Produced by Tillbakatill80talet / Artistbolaget Stockhouse och Skärgårdsradion

Vi samlas på Östersjöns bästa kryssningsfartyg Silja Galaxy för en 23-timmars kryssning med musiken, stämningen och energin från 80-talet!

Äntligen lättar succén Tillbaka till 80-talet ankare!
– Efter slutsålda konserter på anrika Göta Lejon i Stockholm och 2 gigantiska endagsfestivaler på Zinkensdamms IP flyttar succén TILLBAKA TILL 80-TALET ut på Östersjön.

Live på scen kan ni se The Sounds of BONEY M, KEE MARCELLO, MAGNUM BONUM, SUZZIE TAPPER, TOMMY EKMAN (STYLE), TONE NORUM, ATTACK-OOA HELA NATTEN, FACTORY, LASSE LINDBOM och BLACK JACK.

I pianobaren har vi EDDIE OLIVA som underhåller i sann italiensk anda och glädje.  23 timmar 80-tal på Östersjöns finaste fartyg med andra ord! – Och självklart får ni komma i era bästa 80-talskläder för att sätta en extra färgklick på kryssningen, bästa outfit kommer att belönas!

 

***

Tillbaka till 80-talet turné

Torsdag, 09.04.2020 Tid: kl. 19-21 – TYVÄRR INSTÄLLT på grund av Corona!
Plats: Örebro Konserthus, Fabriksgatan 2, Örebro
FB LÄNK

Fredag, 10.04.2020 Tid: kl. 19-21 – TYVÄRR INSTÄLLT på grund av Corona!
Plats: Västerås Konserthus, Kopparbergsvägen 1, Västerås
FB LÄNK

Lördag, 11.04.2020 Tid: kl. 19-21 – TYVÄRR INSTÄLLT på grund av Corona!
Plats: Gävle Konserthus, Kungsbäcksvägen 22, Gävle
FB LÄNK

Produced by Tillbakatill80talet / Örebro Konserthus, Västerås Konserthus,

Efter succéerna på Göta Lejon, Zinkensdamms IP och Malmö Arena, åker nu konceptetTillbaka till 80-talet ut på turné och kommer Skärtorsdagen den 9 april till Örebro Konserthus. Vi har såklart med oss det bästa från festivalerna. Eller vad sägs om nedan line-up! Missa inte denna nostalgi-explosion och en helkväll som tar dig tillbaka till det mest färgsprakande och gyllene av alla årtionden!

Ciceron: Lasse Lindbom
Kee Marcello (Europe)
Suzzie Tapper (Suzzies Orkester)
Sha-Boom
Herrey
Anne-Lie Rydé
Tommy Ekman (Style)
Tone Norum

Föreställningens längd är ca 90 min.

Arrangör: Stockhouse

***

Birka unplugged

Torsdag, 02.04.2020 Tid: Spelning kl 22.30 på Terrassen – TYVÄRR INSTÄLLT på grund av Corona!
Plats: BIRKA CRUISES, Stadsgårdshamnen, 116 45 Stockholm
Suzzie Tapper & Susie Päivärinta
FB LÄNK

SPELNINGAR 2019


Jullunch för Stockholms Hemlösa

Torsdag, 19.12.2019
Plats: Stora scenen, Kungsträdgården, Stockholm
Länk:https://www.facebook.com/events/418552985766043/

Ett evenemang där många fantastiska kockar kokar gröt och lagar skinka. Som tidigare kör vi lite underhållning från scenen mellan 12-13.

***

Tumbascenen Julkonsert

Måndag, 02.12.2019

Plats: Tumbascenen

Välgörenhetskonsert för Stockholms Stadsmission.

***

Göteborgs Operan

Tisdag, 12.11.2019

Plats: Göteborgs Operan, Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg

Temat var 1989 och kvalitetmässan som fyllde 30 år med Ankie Bagger, Suzzie Tapper, Lili & Susie och Jakob Hellma.

***

q.bar SUNDSVALL

Fredag, 08.11.2019 Tid: kl. 17:30-18:30

Plats: q.bar Sundsvall, Esplanaden 29, Sundsvall

För Kenyas barn – After Work med Ola och Helena med framträdande Suzzie Tapper. Vi kommer få höra de klassiska låttitlarna och höra henne berätta direkt från hjärtat.

Länk FB sida

***

MUSIK PÅ VÅR GÅRD!

Fredag, 16.08.2019 Tid: kl. 19:00-23:00

Plats: HAVA – Skafferi & Salonger,Svartbäcksgatan 19, 753 32 Uppsala

Nu strömmar återigen kända artisters toner ut från en anrik spelplats i Uppsala! Välkomna in på innergården bakom Hava Skafferi & Salonger, tidigare Katalin och Pub19, på Svartbäcksgatan 19.

The Husbands med gästartister kommer förgylla sommarkvällarna fredagarna på Havas fantastiska gård. Årets gästartist den 16. augusti: Suzzie Tapper

Länk FB sida

***

Lindboms Fåfänga med gästartist: Suzzie Tapper

Torsdag, 15.08.2019 Tid: kl. 17:00-23:00

Plats: Fåfängan Restaurang & Evenemang,Klockstapelsbacken 3, 11641 Stockholm

Porter & Thorells Syndrom presenterar:

LINDBOMS FÅFÄNGA med gästartist SUZZIE TAPPER

Fåfängan – Sthlm´s nya sommarscen! Torsdag 15 aug, Insläpp: 17:00 Konsert fr.: 19.00, Förköp: 200 kr, Biljetter i dörren: 250 kr

LINDBOMS FÅFÄNGA Lasse Lindbom tillsammans med musikanterna , Anders Lago, Mats Gaffa Karlsson, Patrik Lundström och Pelle Alsing samt gästartister kommer till Fåfängan vid 4 tillfällen i sommar.

Den 15 augusti ser programmet ut såhär:

19.00 Anders Lago med vänner inleder akustiskt, 20.00 Lasse Lindbom band, 21.00 Lasse Lindbom band + Suzzie Tapper

Varmt välkomna!

Länk FB sida

***

80-talsparty i Folkparken

Lördag, 10.08.2019 Tid: kl. 20:30-00:00

Plats: Folkparken på Djurönäset, Värmdö

En riktig partykväll i Folkparken med det bästa från 80-talet.

Lördag 10 augusti kl 20.30 blir det en tidsresa tillbaka till 80-talet!
På scenen ser och hör ni Noice, med hitar som ”En kväll i tunnelbanan” och ”I natt e hela staden vår”. Vidare kommer hela uppsättningen Herreys med dunderhiten ”Diggo-lo Diggi-ley”, Lili och Susie, med hitar som ”Oh Mama” eller ”Whats the colur of love”. Kommer gör också Suzzie Tapper från Suzzies Orkester med hitar som ”Dansar i månens sken”.
Populära coverbandet Playboys spelar andra hits från det glada svenska 80-talet, som tex Freestyles heta hits Vill ha dig och Fantasi.
Det blir en helkväll med härlig nostalgisk musik, mat och dryck som avslutas med DJ och efterfest i Sjöboden. (Åldersgräns 20 år)

En sann klassisk 80-talskväll i Folkparken på Djurönäset. Så tupera upp håret, rulla upp dina snow washed jeans med kilar, på med Bagheera-wct-jackan i neongult och häng på!

Artister: Noice, Herreys, Lili och Susie, Suzzie Tapper, Playboys

Biljetter: Boka din biljett till 80-talsparty online via länken med logi, entré till SPA, med somrig Sill & Grill-buffé i Folkparken på Djurönäset och efterfest med DJ i Sjöboden./ Boka enbart konsertbiljett eller konsertbiljett med grillmiddag via länken.
Folkparken öppnar redan kl 18.30 och serverar mat, öl, vin och andra läskande drycker.

Länk FB sida

***

Malungsfors Visfestival

Lördag, 13.07.2019 Tid: kl. 12:00-00:00

Plats: Forsgläntan,Gamla Råbergsvägen, Malungsfors

Produced by Malungsfors Visfestival

I sommar är det dags igen för Sveriges Mysigaste Festival, Malungsfors Visfestival. Fredag den 12 juli och lördag den 13 juli.
I år är det 12:e året för Malungsfors Visfestival. Festivalen pågår kl. 18.00-00.00 på fredagen och kl. 12.00-00.00 på lördagen. Det finns möjlighet att äta, fika eller ta med sig sin egen picnickorg.

Artister:

Plura Jonsson, Roffe Wikström, Bror Gunnar Jansson, Lars Demian & David Tallroth, Sonja Aldén, Suzzie Tapper, Billy Opel, Heidi Baier, Mika Olavi, Frida Andersson,Elona Planman,Lena Nilsson & Fredric Wide, Emilia Gudmunds & Kristoffer ”Doffe” Sundberg, Vistrion, Jonna, Patric & Peder, Cornelia Raise, Johan Eriksson

Länk FB sida

***

Allsång med 2njoy

Torsdag, 4.07.2019 Tid: kl. 19:00-2115

Plats: Träffen, Olof Palme Väg 1D, Nyköping

För 9:e året i rad bjuder 2njoy med sponsorer på Allsång med Fri Entre’. Vi gästas av Martin Almgren, Suzzie Tapper med hits som ”Dansar i månens sken”, ”Sinatra-rösten” Marcus Leu från talang 2019, Barntalangen Henrik Phung samt vår lokala rap-stjärna Tony Ejremar. Allt kompat av vårt rutinerade husband. Det blir hits, sommarkryss och en massa allsång såklart!
Varmt välkomna till en feel-goodkväll för hela familjen.

Artister: 2njoy, Suzzie Tapper, Martin Almgren, Marcus Leu, Henrik Phung, Tony Ejremar

Länk FB sida

***

Tillbaka till 80-talet Festivalen

Fredag, 24.05.2019 Tid: kl. 17-01

Plats: Malmö Arena

Produced by Tillbakatill80talet, MalmöArena, LoveBoat

Lördag, 25.05.2019 Tid: kl. 15-24

Plats: Zinkensdamms IP, Stockholm

Produced by Tillbakatill80talet, LoveBoat
Länk: http://www.tillbakatill80-talet.se/
https://www.facebook.com/Tillbakatill80talet-439075336525550/

Efter succén sommaren 2018, är endagsfestivalen Tillbaka till 80-talet tillbaka i maj 2019. Med ännu starkare artister, fler food trucks och serveringar, större barer, fler toaletter och ännu mer av Sveriges största 80-talsfest blir nostalgitrippen komplett.

ARTISTER: KIM WILDE, MIKAEL RICKFORS, ANKIE BAGGER, LASSE HOLM, SUZZIE TAPPER, ANNE-LIE RYDÉ , MATS RONANDER, LASSE LINDBOM, MÖRBYLIGAN, TOVE NAESS, FACTORY, MAGNUM BONUM

Love Boat levererar musik och kärlek mellan artistuppträdandena. Konferencier: TED ÅSTRÖM

***

LoveBoat Cruise #20

8.2.-9.2.2019

Cinderella Viking Line, Stockholm

”Vår första kryssning gjorde vi 2007 och nu har det blivit dax att fira den 20:e kryssningen. Det firar vi med landets bästa DJs och den galnaste partyfamiljen för vuxna som älskar att dansa och festa natten lång.”

FB Sida

SPELNINGAR 2018


Jullunch för Stockholms Hemlösa

Torsdag, 20.12.2018 Tid: evenemang: kl. 11-14 / musik: 12-13
Plats: Stora scenen, Kungsträdgården, Stockholm
Länk:https://www.facebook.com/events/1288756281264087/

Ett evenemang där många fantastiska kockar kokar gröt och lagar skinka. Som tidigare kör vi lite underhållning från scenen mellan 12-13. Vi som ställer upp i år är, Lindboms akustiska (Micke Littwold, Mats Gaffa Karlsson och Kjell Segebrant) Cecilia Thorngren, Jamie Meyer, Insight, Anders Lago, Suzzie Tapper, Magnus Lindberg och Martin Almgren.

Härlig gröt och julsmörgås (skinka eller vego) för 100kr per person.

Samla ihop gänget och kom till Kungsträdgården för att delta i årets godaste lunch. Sveriges i särklass alldeles underbart överkvalificerade grötvärmare och skinkgriljerare ser till så ni kan bidra till Stockholms Stadsmissions viktiga arbeite. Som vanligt gäller specialerbjudandet ”Kom 1 – Betala för 2”, för att bjuda alla som lever i hemlöshet på en värmande jullunch. Tack vare att alla ställer upp gratis med allt från råvaror och maskiner till sin tid, går varje krona oavkortat till Stockholms Stadsmission.

***

Allsång – Insight Night

Fredag, 25.10.2018 Tid: kl. 19-22
Plats: Simons Café, FULLERSTA GÅRDSVÄG 18, HUDDINGE
Länk:https://www.facebook.com/events/515566002188141/ 

Entré: 120 kr
Boka din plats : info@simonskitchen.se

Unna dig en stund med glädje, själ och mat!
Insight spelar och berättar om….
GLÄDJE finner vi lätt i allsången och kanske kan du även hitta ett kluckande skratt.
SJÄLEN jublar när Du ger den insikter, gemenskap och upplevelser.
MAT är ett av våra viktigaste njutningar. När Simon lagat den skapar den lätt en extra livslust.

GÄSTARTIST: Suzzie Tapper

Suzzie är kanske mest känd som sångerska i Suzzies Orkester som hade hits med ”Dansa i månens sken” och ”Vill inte förlora dig” men har även varit med i Mellon i eget namn med låten ”Visst finns mirakel”.

Ett samarbete mellan Simons Kitchen, Gaffa Art, Gelser Creative och Konsten att se…

***

Konsten att se allvaret i humorn

Lördag, 29.09.2018 Tid:Musik och grillkväll kl. 17-20:30
Plats: FULLERSTA GÅRD I HUDDINGE
Länk:https://www.konstenattse.se/  Ett event till förmån för suicide zero

Magnus & Henrik Rongedal, Zinat Pirzadeh, Kayo, Suzzie Tapper, Matte Lagervall (Boppers), Tone Norum, Magnus Skogsberg Tear, Annika Jankell, Pontus & Amerikanerna, Rickard Broberg, Lasse Lindbom, INSIGHT

***

80-tals kväll, Fagerö Folkpark

Lördag, 08.09.2018 Tid: kl. 21-02
Plats: Fagerö Folkpark, Rangsby, Finland
Länk:http://www.fagero.fi/sv/events
Vi återvänder för en kväll till det ljuva 80-talet och får digga till en massa klassiska 80-tals dängor.
Vem minns inte låtar som sommarnatt, R.O.C.K eller Dansar i månens sken

Kvällens artister:
Snowstorm
Sha-Boom som förutom egna hits spelar de 5-6 största Noice hitsen och kompar damerna nedan.
Suzzie Tapper
Tone Norum
DJ Tepo (Sky Discos första DJ som lirade på 80-talet)

***

80-tals musikgala, slottsruin västervik

Lördag, 21.07.2018 Tid: Öltält med underhålling från kl 16. Konsert kl. 19-23

Plats: Stegeholms slottsruin, Västervik

Länk: https://www.vastervik.com/evenemang/80-tals-musikgala/ VÄSTERVIK FÅR NY STOR STJÄRNSPÄCKAD FEST! Jakob Hellman, Noice, Lili & Susie, Suzzies Orkester, Monica Törnell, Tommy Ekman (Freestyle), Micke Syd (Gyllene Tider), Qvennarn, Playboys och Måndagsbörsens Jonas Hallberg kommer alla på 80´s Live i Slottsruinen i Västervik. Detta kommer bli årets fest!

***

Allsång Winbergs

Onsdag, 11.07.2018 Tid: Konsert kl. 19-22

Plats: Winbergs, Vaxholm

Gästartister: Suzzie Tapper, Karin Risberg Länk: http://www.winbergs-vaxholm.se/ På onsdagar under sommaren så har vi Allsångskvällar med vårt egna band och en massa hemliga gäster! Då fylls kajen av massa musik sång & glädje! https://www.facebook.com/allsangwaxholm/

***

ALS gala

Lördag, 02.06.2018 Tid: kl. 15-22:30

Plats: Djurönäset, Seregårdsvägen 1, 13973 Värmdö

Länk: https://www.facebook.com/events/1210096342460332/

Lördag 2 juni arrangeras en stödgala för ALS-forskning på Djurönäset.
De insamlade medlen samt biljettintäkten på 595 kr går oavkortat till ett nytt kliniskt behandlingscentrum på Karolinska Sjukhuset Huddinge och anhörigstöd.
Galan arrangeras av Djurönäset och Susie Päivärinta i samarbete med Neuroförbundet och uppropet Stoppa ALS.

Galan leds av Suzanne Axell från Fråga Doktorn. Ett härligt gäng artister, såsom Bröderna Rongedal, Lili & Susie, Tone Norum, Suzzie Tapper, Richard Herrey, Robert Hoffman och Gladys del Pilar kompas av ett av Sveriges bästa liveband, The Playboys.

Platsen: Nordens mest inspirerande mötesplats; konferens, hotell, restaurang, spa och pool. I hjärtat av Stockholms skärgård.

***

Tillbaka till 80-talet Festivalen

Lördag, 26.05.2018 Tid: kl. 16-24

Plats: Zinkensdamms IP, Stockholm

Produced by Göta Lejon
Länk: https://www.gotalejon.se/forestallningar/arkiv/tillbaka-till-80-talet/
https://www.facebook.com/events/165089664113119/

Här samlas några av 80-talets allra största artister för en endagsfestival på Zinkensdamms IP.

Några av det årtiondets superstjärnor som t ex Nik Kershaw och Slade delar scen med bl a Lili & Susie, Suzzie Tapper och Ankie Bagger, Micke Syd från Gyllene Tider, Tommy Ekman från Style/Freestyle, Noice, Anne-Lie Rydé, Tone Norum, Kee Marcello (Europe) och Mats Ronander. Lustans Lakejer gör en exklusiv Stockholmsspelning.

Inne på festivalområdet finns barer och foodtrucks.

Mellan artistuppträdandena står Love Boat för musiken.